назад

Малката голяма работа идва в кината в петък

Публикувано на в категория: Кино
 

"Малката голяма работа" влиза в киносалоните у нас в петък.

Американската комедийна актриса Реджина Хол (Страшен филм) и младата изгряваща звезда Марсай Мартин (Black-ish) са в ролята на Джордан Сандърс – безскрупулен шеф в медийна фирма с ужасно отношение към подчинените и хората около себе си.

Хол изпълнява нейната възрастна версия, а Мартин се превъплъщава в малката Джордaн, която след поредното си арогантно и грубо изпълнение се събужда в луксозния си апартамент със съзнанието си на възрастен, но в тялото на 13-годишното си „аз“ в деня на изключително важна презентация.

Единственият човек, който е наясно с тайната, че Джордaн е хваната в капана на тийнейджърско тяло, е нейната дългогодишна изстрадала асистентка Ейприл (Иса Рей, Несигурни), на която ѝ е писнало от ежедневния тормоз на шефката ѝ.

Докато Джордан е принудена да се върне в училище и да се справя с проблемите на обикновен ученик под прицела на подигравките на своите връстници, Ейприл трябва да преодолее собствените си комплекси, да се възползва максимално от ситуацията и да се превърне в креативния лидер, който винаги е искала да бъде и не само да спаси компанията си, но и личния си живот.

Режисьор на "Малката голяма работа" е Тина Гордън, която е и сценарист наравно с Трейси Оливър. Продуценти са Уил Пакър (Вечерно училище, Ченге за един ден), Джеймс Лопес и Кения Барис.

Жанр: Комедия

Участват: Реджина Хол, Марсай Мартин, Иса Рей

Режисьор: Тина Гордън

Сценаристи: Трейси Оливър, Тина Гордън

Продуценти: Уил Пакър, Кеня Барис, Джеймс Лопез

Изпълнителни продуценти: Престън Холмс, Марсай Мартин, Реджина Хол, Джош Мартин

"Малката голяма работа" ще шефства в кината от 12 април.