назад

Михаела Филева ни кани в Парка на чудесата

Публикувано на в категория: Музика
 

Съвсем скоро на големите екрани у нас ще се случи истинско чудо.

Един от най-вдъхновяващите анимационни филми за 2019 година "Парка на чудесата" ще завладее съзнанието и сърцата на зрителите с незабравимото преживяване.

През него ще ни преведе една от най-големите звезди - Михаела Филева, която на 18 април ще затвърди брилянтното си присъствие на българската музикалната сцена с първия си самостоятелен концерт в зала 1 на НДК.

А само ден по-късно, на 19 април, заедно с нея ще отидем там, където мечтите са въпрос на въображение, а сбъдването им – на безрезервна смелост.

В "Парка на чудесата" Михаела влиза в главната роля, подарявайки гласа си на 8-годишната Джун.

Необременена от скучния свят на възрастните и водена единствено от несломимия си детски дух и вярата в невъзможното, Джун се изправя срещу най-голямото предизвикателство в живота си. Въпреки трудностите, които се появяват в живота на семейството й, тя трябва да запази позитивните си мисли и енергия, за да докаже както на себе си, така и на останалите, че е нужно единствено да не се отказваш.

Именно тази вдъхновяваща смелост и нестихващо упорство ще ни предаде мелодичният глас на Михаела Филева. „За мен е истинско удоволствие да дам гласа си именно на такава героиня като Джун. Предизвикателството бе наистина голямо, защото тя е малко дете, но нейната история и необикновена сила са толкова вдъхновяващи, че нещата се случиха с лекота и много ентусиазъм,“ споделя Михаела за участието си в Парка на чудесата.

Дали чудото ще се върне и нашите герои отново ще бъдат щастливи обитатели на парка, или ще потънат завинаги в забрава? Дали Джун ще се справи с най-важната мисия в живота си и ще докаже, че желанията се случват, когато истински повярваш и се бориш за тях? Нямаме търпение да станем част от тази магическа история заедно с Джун, невероятните животни в парка и любимата ни Михаела Филева.

Съживяваме "Парка на чудесата" на 19 април само в кината на 2D, 3D и 4DX. 

Още новини