назад

През април в София ще се проведе Мото Експо

Публикувано на в категория: Платена публикация
 

Мото Експо 2019 ще се състои от 10 до 14 април в София.

Събитието е специализирано изложение за мотоциклети, АТV, скутери и мотопеди, както и на свързаните с тях аксесоари, консумативи и принадлежности.

Moto Expo 2019 ще представи най-новото в индустрията на двуколесните.

То ще бъде разположено на изложбена площ от 2500 кв. м.

Вътре в самата зала, ще бъдат разположени щандовете на основните вносители на мотоциклети, където ще видим най-новите модели на Honda, Harley Davidson, Triumph, BMW, KTM, Kawasaki, Peugeot, Suzuki, Piaggio, Vespa, Aprilia, Moto Guzzi, Yamaha, Husqvarna, Kymco, MV Agusta, Benelli, Quadro и др.

На изложението се очакват над 20 премиери: Harley-Davidson София ще покаже три нови машини FXDR - Sport Glide, Road Glide и Street Rod. Британските Triumph ще блеснат с представения през 2018 г. Tiger 1200, заедно с Bonneville Speedmaster и Scrambler.  

Новите модели на Kymco, също ще впечатлят посетителите, като за първи път ще видим Xciting S с вградена апликация Noodoe, която направи бум при представянето в Милано през 2017 г., а вече е в по-развитата си форма. Вносителите от Сенакс ще имат и друга премиера – АTV-то, което впечатли много хора в Милано миналата година MXU 700i EPS, а сега за първи път ще го видим и в България, заедно с новия модел Quadro – Qooder.

Голямата изненада може да бъдат представените на изложението EICMA 2018 в Милано 500-кубикови машини – нейкид CB650R, адвенчър A2 CB500X, който може да се управлява с категория А2, спортния CBR650R, както и стрийтфайтъра CB500F. 

Всеки посетител дошъл с мотоциклет по време на изложението ще може да ползва безплатен паркинг до запълване на капацитета.

Билети на мястото на събититето - 8 лв., онлайн билети 6 лв., деца с придружител до 12 год. - безплатно, от 12 до 18 год. с 50% намаление. Хора с увреждания влизат безплатно. Работно време от 10:00 до 19:30 часа.

Организатор: Асоциацията на автомобилните производители и техните оторизирани представители в България.