назад

Мамчето идва в кината в края на май

Публикувано на в категория: Кино
 

От 31 май всички са добре дошли при "Мамчето."

Изключително успешният продуцент Джейсън Блум (Бягай!, На парчета, Хелоуин, Стъкления) и режисьорът на номинирания за „Оскар“ за най-добър филм Южнячки Тейт Тейлър обединяват сили, за да разкажат изключително напрегнатата и смразяваща история на самотната и затворена Сю Ан, която се трансформира в атрактивна парти домакиня с убийствени наклонности, позната просто като Мамчето.

В главната роля влиза една от най-добрите актриси на своето поколение – носителката на „Оскар“ Октавия Спенсър.

Сю Ан е скромна жена, живееща в малко градче в Охайо. Един ден новото момиче в града Маги (Диана Силвърс, Стъкленият) я моли да купи алкохол за нея и приятелите ѝ.

Първоначално Сю Ан отказва, но в крайна сметка се съгласява, виждайки възможност така да се сдобие със свои собствени, макар и по-млади приятели.

Тя предлага на тийновете възможност да избегнат да шофират пияни и да се забавляват в мазето на нейния дом. Има само няколко условия: един от младежите да остане трезвен, да не ругаят, никога да не се качват на горния етаж и да я наричат „Мамчето“.

Мълвата за доброто изкарване на младежите плъзва сред връстниците им и мазето на Сю Ан бързо се превръща в предпочитана дестинация за всички, които търсят забавление. Но когато гостоприемството на Мамчето и желанието ѝ да бъде в центъра на вниманието започват да стават обсебващи, тинейджърската мечта се превръща в кошмар. От най-доброто място в града къщата на Мамчето става най-лошото на света.

Режисьор на "Мамчето" е Тейт Тейлър (Южнячки), сценарист е Скот Ландис (Workaholics), а продуценти са Джейсън Блум (Бягай!, Хелоуин, Чистката, На парчета), Тейт Тейлър и Джон Норис. В ролите, освен Октавия Спенсър и Диана Силвърс, са Джулиет Луис (August: Osage County) като майката на Маги, Люк Еванс (Красавицата и Звяра) като бащата на едно от местните момчета, Миси Пайл (Не казвай сбогом) като неговата приятелка и МакКейли Милър (сериала Hart of Dixie), Кори Фогелманис (сериала Girl Meets World), Джиани Паоло (сериала Power) и Данте Браун (сериала Lethal Weapon) като приятелите на Маги.

Добре дошли сте при "Мамчето" в кината от 31 май.