назад

Кристиан Костов издаде мини албум

Публикувано на в категория: Музика
 

Кристиан Костов зарадва феновете си с мини албум. 

На 16 март Кристиан сподели колекцията PROLOGUE, вдъхновена от многобройните предизвикателства и спомени, по време на престоя му в Китай. 

В началото на 2019 г. Кристиан дебютира в Китай като най-младия състезател в дългогодишния певчески китайкси конкурс Singer.

Неговата изумителна сценична изява и чар на личността спечелиха милионите сърца на китайските фенове.

След последното си участие в шоуто, Кристиан се сдоби с 11 милиона стрийминга в най-голямата китайската платформа за музика – QQMusic и то само за ден. 

Преди 2 седмици престижното американско издание Billboard сподели статия за родната ни звезда, споделяйки с цял свят неговия успех в риалитито.

Водещата песен в мини албума - „Beautiful Mess (inspired by China)”, е инспирирана от дебютното представяне на Кристиан на сцената на Singer. За разлика от оригиналната песен, която излезе през 2017 г., новата версия се превръща в шедьовър на културна симбиоза с включените в нея традиционни китайски инструменти като еrhu и dagu, като по този начин Кристиан демонстрира своето уважение към източната култура.  

PROLOGUE включва още две китайски песни: “Remember” и “Spoiled Innocence, както и „Live It Up“ и инструменталната ѝ версия. “Live It Up” е написана преди години, но така и не се намира перфектният глас, който да я “завърши”. Докато Кристиан не среща китайската певица Tifa Chen, с която влиза в дует в “Live It Up”.  

Идеята на PROLOGUE е да изрази благодарността на Кристиан за подкрепата, преживяванията и уроците по време на престоя му в Китай. Световната премиера на колекцията се състоя на 16.03.2019г. , е вече наличен за стрийминг и даунлоуд във всички дигитални платформи - Apple Music, Spotify, Google Play и др. 

Още новини