назад

В София ще се проведе Salesforce конференция

Публикувано на в категория: Платена публикация
 

Next Consult и Salesforce – лидерът в света на софтуерните системи организират VI Годишна Salesforce конференция в България. 

„The way to your digital excellence“ е мотото на тазгодишната конференция на Salesforce, която ще се проведе на 21 март в София.

Организатор на събитието е единственият Златен партньор на платформа #1 за управление на клиентски отношения за България и региона – Next Consult.

За пореден път организаторите са подготвили интригуващи новини от света на технологиите, както и множество полезни срещи и презентации с топ лица от Salesforce – най-иновативната компания в света според сп. Forbes.

Новото тази година е изцяло промененият формат на събитието.

„Постарахме се да предоставим възможност за индивидуално и по-фокусирано преживяване на участниците тази година. Предвидили сме уъркшопи за отделните решения на Salesforce спрямо сферата, която обслужват. Така напр. когато някой търси решение за подобряване на процесите по продажби (sales) ще открие всичко, което го интересува на едно място в уъркшопа на Sales Cloud. В същото време концепцията ни е изградена върху процеса по дигитална трансформация, така че всеки може да проследи стъпките и ако желае да се запознае и с останалите решения“, каза Емил Вучков, Партньор дигитален маркетинг в Next Consult.

Конферентната част ще протече в няколко тематични блок-сесии: Маркетинг, Продажби, Обслужване и Общества, придружени от успешните бизнес примери и историите за дигиталната трансформация на клиентите на Salesforce и Next Consult.

Сред имената на презентаторите са: Станислава Атанасова, Мениджър продажби Salesforce за Централна и Източна Европа, Александро Урсу, Регионален мениджър Marketing Cloud в Salesforce, Хрвое Супич, Регионален вицепрезидент на Salesforce за Централна, Източна Европа и Русия, Орлин Дочев, Управляващ партньор в Next Consult, Емил Вучков, Партньор Дигитален маркетинг в Next Consult и много др.

На финала в рамките на няколко поредни демонстрации на живо ще бъдат представени възможностите на отделните Salesforce продукти като напр. менажиране на автоматизирани персонализирани клиентски пътешествия през различни маркетинг канали (Email, SMS, Social Media и др.) с Salesforce Marketing Cloud. Ще бъдат демонстрирани още възможностите на два от топ продуктите на Salesforce - Sales Cloud, платформа #1 за продажби, която прогнозира успеваемостта на сделките чрез изкуствен интелект и Service Cloud – платформа #1 в света за обслужване на клиенти.

За пръв път пред българска аудитория ще бъде представен и набиращия все повече популярност Salesforce Community Cloud – инструментът за управление на Общества на Salesforce.

“За нас е изключителна гордост, че успяваме да реализираме това събитие за шеста поредна година и да помогнем на повече български компании да преминат по-плавно през на процесите по дигитализация, споделяйки с тях опита на световни и утвърдени лидери в своята индустрия като нашите партньори от Salesforce“, заяви Орлин Дочев, управляващ партньор на Next Consult.

„Но най-голямата ни гордост е успеха, на компаниите, зад които сме застанали със своята експертиза. Успешните клиентски истории, които ще чуете са резултат и признание, както за Salesforce, така и нашите консултанти“, добави още Орлин Дочев. За да бъде наистина уникално преживяването на участниците във форума, организаторите са подготвили много изненади, както и любопитни факти за културата на Salesforce – четвъртата по големина компания в света.

Повече за събитието и билети можете да намерите ТУК. Местата са ограничени, а регистрациите се одобряват от организаторите. 

За Next Consult

Next Consult е международна компания за ИТ и бизнес консултиране с офиси в България, Румъния, Великобритания, САЩ и Швейцария. Компанията предоставя услуги в областта на стратегически мениджмънт, оптимизация на процеси, човешки ресурси, внедряване на нови технологии и дигитална трансформация. Next Consult е партньор и представител на световни лидери, като Salesforce, SAP, SkillSoft, както и на японската лийн методология 20 Ключа.

За Salesforce

Salesforce.com, Inc. е американска софтуерна компания за облачни услуги, базирана в Сан Франциско, Калифорния. Компанията е призната за платформа #1 в света за управление на клиентски отношения (CRM) за последните 10 години. Освен CRM решения Salesforce предлага и допълнителен пакет от корпоративни платформи, фокусирани върху обслужването на клиентите, автоматизацията на маркетинга, анализите и разработването на приложения.