назад

Стефан Хранов приема ново професионално предизвикателство

Публикувано на в категория: bTV Radio Group
 

Стефан Хранов става част от екипа на авторските продукции на bTV Radio.

От утре популярният глас на новините в радиостанциите на bTV Radio Group се присъединява към водещите на следобедното шоу „За града“.

Стефан Хранов има над 15 години опит в медиите, през които преминава през различните предизвикателства в професията – от репортер и впоследствие редактор с ресор международни новини, през радиоводещ и коментатор на събития до новинар, продуцент на обзорно предаване и главен редактор на ZRock.bg.

"Радвам се, че вече съм част от екипа на bTV Radio, заедно с колегите водещи Лили Ангелова, Деа Манолова и Светослав Николов. Имам интереси в редица сфери от опазването на околната среда, развитието на енергетиката, през области като проучването на Космоса, технологиите и социалните науки. Ще се старая да допринеса за по-голямата публичност на важни събития и процеси, които вълнуват обществото и света, и се надявам, че всичко това ще е забавно и любопитно за слушателите", казва Стефан.

Стефан Хранов е познат на радиослушателите като един от водещите новинари в екипа на bTV Radio Group. Всеки делничен ден, на всеки кръгъл час, той и колегите му - Огнян Гунчев и Светла Иванова, представят най-актуалните новини и събития от България и света. През почивните дни слушателите могат да чуят Стефан и като водещ на предаването Thunder Sport по радио Z-Rock, заедно с Алек Стоименов.

„Включването на Стефан Хранов като член на екипа на bTV Radio е част от дългосрочната стратегия на радио групата за развитие не само на програмното съдържание, но и на професионалистите от bTV Radio Group. Даваме шанс на всеки от екипа да разширява и обогатява полето си на компетенции, включително чрез засилено взаимодействие с новинарския екип на bTV“, каза Жени Марчева – изпълнителен продуцент на новините и актуалното съдържание в ефира на bTV Radio, N-JOY, Jazz FM, Classic FM и Z-Rock.

Стефан Хранов завършва бакалавърска степен в специалност „Философия“ в Софийски университет „Св. Климент Охридски“. Винаги е бил фен на рок музиката и малко след създаването на радио Z-Rock става част от семейството на bTV Radio Group. От 2007 г. започва да води авторското предаване Thunder Sport, а година по-късно - и новинарските емисии по радиата N-JOY и Z-Rock. От 2013 г. насам, Стефан е и главен редактор на сайта и Facebook страницата на Z-Rock, превърнали се в едни от водещите канали за рок музика в България. 

Успех, Хранов!