назад

Ava Max пусна новия си сингъл

Публикувано на в категория: Музика
 

Ava Max пусна нов сингъл. 

Новата поп сензация за 2019-та година представи парчето “So Am I”.

Записът е придружен от силен видеоклип, носещ послание за това да сме активни и приемащи.

“So Am I” е песен за това да обичаме себе си, да бъдем различни, да не се примиряваме с рамката, в която обществото иска да ни наложи, а просто да отпразнуваме това, което наистина ни прави различни. Винаги, когато съм тъжна, си припомням, че точно недостатъците ме правят перфектна, защото в реалния свят, перфектността не съществува“, казва Ava за новия си сингъл.

“So Am I” е следващата стъпка, която изгряващата поп звезда предприема, след световния хит “Sweet but Psycho”, продуциран от носителят на Grammy – Cirkut (Maroon 5, Miley Cyrus, The Weeknd) и написан заедно с Madison Love (Camila Cabello).

“Sweet but Psycho” достигна номер едно както в класацията на Spotify United States Viral 50, така и в Dance Club Songs на Billboard. Наскоро влезе в Top 10 на USA Pop Radio и се изкачи до Top 30 на Billboard Hot 100. Записът се отличава с изключителна популярност, като застана на първото място в European Radio в продължение на 8 последователни седмици, задържа се за 4 седмици в UK Singles Chart и зае първа позиция в близо 20 държави. Международният хит получи троен платинен сертификат в Норвегия и Швеция, двойна платина в Австрия, Холандия, Ирландия и Швейцария, платина в Дания, Финландия, Канада, Обединеното кралство и Италия, и злато в Мексико, Нова Зеландия, Южна Африка, Португалия, Германия, Полша и Франция.

“Sweet but Psycho” отчете над 750 милиона слушания и над 2 милиона общи продажби в цял свят. Официалният видеоклип, който е режисиран от Shomi Patwary (Beyoncé, The Weeknd) в момента има над 178 милиона гледания в официалния канал на Ava.

Прекарвайки последните 6 седмици на върха на Billboard класацията Emerging Artists, Ava се появи в издания на Vanity Fair, Billboard и PAPER, които по-късно я включиха в 100 People Taking Over 2019. Наскоро V Magazine отразиха “Sweet but Psycho”, казвайки за него: „Присвоявайки повторно езика на силната жена, Ava създаде невероятен феминистки апел, написан от и за тези, които нямат какво да крият, за тези, които са се борили за себе си, за да бъдат видени“.

Обещаващата млада певица стартира новата година с дебют в The Late Late Show with Джеймс Кордън и The TODAY Show на NBC, където направи запомнящи се изпълнения на “Sweet but Psycho”.

Наскоро номинираната в категорията "Изгряваща звезда" от UK’s Global Awards, Ava откри музикалната си кариера през миналия април със сингъла “My Way”, който Billboard нарекоха „внушителен дебют“. Записът веднага доказа, че Ava e едно от най-интригуващите нови певици и след това тя пусна звездния хит “Clap Your Hands (Feat. Ava Max)“, продуциран от Le Youth, базиран в Лос Анджелис. Max също така участва в “Make Up (Feat. Ava Max)” на с Vice & Jason Derulo, “Let It Be Me (Feat. Ava Max)” на Давид Гета, “Into Your Arms (Feat. Ava Max)” на Witt Lowry, който е част от Atlantic Records.

Повече за Ava Max:

Създаваща поп хитове с необходимата доза огнено женско присъствие, Ava Max е уникален нов талант, благословен с сеизмичен глас, наситен с модерно мислиене и креативна индивидуалност. Дъщеря на албански имигрант, Ava е родена в Уисконсин, но е отгледана във Вирджиния, където започва да отнася публиката много преди да влезе в гимназията. Решена от ранна възраст да украси сцената, снабдена с невероятен глас, предаден от майка ѝ, която е оперна певица, Max усъвършенства уменията си като участва в множество състезания по пеене. Вдъхновена от смелото бягство на родителите си от политическата нестабилност, която измъчва родната им страна; в крайна сметка Ava се мести в Лос Анджелис, за да продължи да омайва с таланта си. 


Още новини