назад

INNA с първи самостоятелен концерт за България

Публикувано на в категория: Музика
 

Inna вече активно се подготвя за първия си самостоятелен концерт у нас.

Шоуто ще се състои на 17 март във старопрестолния град Велико Търново. 

След интензивно турне зад океана в Мексико, САЩ и Доминиканката република, румънската поп звезда се завръща на родните Балкани, за да наелектризира родните поп и денс маниаци с най-големите си хитове.

32-годишната певица споделя, че вече няма търпение най-после да види Велико Търново.

За града са й споделяли не един и двама нейни близки, възхитени от величието на старата българска столица, радваща се на огромна популярност сред туристите от северната ни съседка през последните години.

Inna е поръчала на организаторите да я зарадват с панорамна обиколка из най-големите забележителности на града като е проявила завиден интерес към многовековната му история.  

Броени дни преди концерта си в ДКС „Васил Левски“ миньончето изпрати изискванията си за престоя си у нас.

Тя е пожелала хотелът й да бъде зареден със завидни количества кокосови орехи, които са част от енергийния й ритуал за подгряване преди всяко нейно шоу. Ароматни свещи и тибетска релакс музика допълват медитативните й практики, след които я виждаме толкова красива, свежа и пълна с енергия на сцена.

Специално веган меню, с което Inna поддържа фигурата си, е задължително изискване към готвачите в хотела за целия й престой. То включва както изключителни зеленчукови деликатеси, така и микс от супер храни от различни краища на света като чия, мака и годжи бери.  

Концертът на Инна във Велико Търново на 17 март в ДКС „Васил Левски“ е част т културния календар на Община Велико Търново.

Билети могат да се закупят от Туристически инфрмационен център „Велико Търново“ и мрежата на Eventim от 20 до 40 лв. От специална цена 15 лв. могат да се възползват студентите.