назад

Една разходка до Индонезия?

Публикувано на в категория: N-JOY
 

Днес от Наръчник на пътешественика на Samsonite и Qatar Airways избрахме да ви представим Индонезия.

Тази дестинация може да си изберете и да се регистрирате на сайта www.samsonitebg.com, за да участвате в играта "Намери лятото със Samsonite и Qatar Airways, с медийната подкрепа на радио N-JOY"!

Името на първия късметлия, който ще получи куфар Samsonite Base Boost, ще научим в ефира на радио N-JOY във вторник (26.02). 

 Голямата награда (билети за двама до дестинация на Qatar Airways по ваш избор и луксозен куфар за екзотични пътешествия) ще бъде изтеглена на 12 март в ефира на радио N-JOY.


 

Сред богатствата на Индонезия са екзотичната кухня, любопитните местни традиции и магнетичните, малко страховити национални танци.

Те са онези елементите в местната култура, които придават чар и неповторимост на това магично място. 

Най-подходящото време да посетите Индонезия е от май до септември, по време на сухия сезон. Влажният период в страната се проявява по различен начин в целия архипелаг.

Топ сезон: юли и август. Слънчево и приятно време с много редки дъждове, но пък цените на хотелите и други услуги са най-високи.

Дъждовен период: ноември – март. Периодът, през който вали най-много. Дъждовете са главно концентрирани в следобедните часове, така че ако сте любител на по-спокойните места, може би това е най-удачният период да посетите Индонезия.

Оптимален период: април, май, юни, септември и октомври. Времето е стабилно, валежите са сравнително малко и цените са по-ниски в сравнение с топ сезона. 

Още новини