назад

Стартира предварителната продажба на билети за Капитан Марвел

Публикувано на в категория: Кино
 

Настъпи моментът, в който най-нетърпеливите фенове на невъобразимите приключения от вселената на Марвел ще могат да запазят местата си пред големите екрани за един от най-дългоочакваните филми на годината - "Капитан Марвел".

От днес, 22 февруари, стартира предварителната продажба на билети, а още на 7 март зрителите ще могат да посетят и предпремиерните прожекции на филма по кината и най-накрая да получат отговори на въпроси, задавани много отдавна.

В ролята на един от най-могъщите образи от пантеона на Марвел влиза носителката на „Оскар“ Бри Ларсън, която ще разгърне както личната история на героинята си Карол Данвърс, така и мистериозната й принадлежност към извънземната раса крий. Действието на Капитан Марвел ни връща назад в 90-те години на ХХ в. и поставя в центъра на събитията зашеметяващи сблъсъци, непредсказуеми обрати и заплаха за човечеството, която единствено Данвърс притежава силата да предотврати.

Режисьори на Капитан Марвел са Анна Боден и Райън Флек (Mississippi Grind и Half Nelson), а сценарият е дело на Мег Лефоув (Отвътре навън, Добрият динозавър), Нико Пърлман (Пазители на Галактиката), Женива Робъртсън-Дуорет („Tomb Raider: Първа мисия“), Лиз Флейхайв, Карли Менш (Glow), Анна Боуден и Райън Флек.

"Капитан Марвел" взривява кината още от 7 март препремиерно, а от 8 март във всички кина - на 3D, IMAX 3D и 4DX.