назад

Наръчник на пътешественика - Филипини

Публикувано на в категория: N-JOY
 

Играта „Намери лятото със Samsonite и Qatar Airways, с медийната подкрепа на радио N-JOY продължава“.

Във вторник (05.03.2019 г.) ще разберем името на втория късметлия, който ще спечели куфар Samsonite Base Boost.

Слушайте радио N-JOY и разберете името на щастливеца!

Междувременно всеки ден се отправяме на различно екзотично пътешествие и научаваме повече за забележителностите, климата, културното богатство и полезни съвети за пътешествията до  Филипините, Занзибар, Тайланд, Индонезия и Виетнам.

Слушайте внимателно, изберете своята мечтана дестинация и се регистрирайте за участие на www.samsonitebg.com.

Така ще участвата и в жребия за голямата награда  луксозен куфар Samsonite Cosmolite и самолетни билети за двама за дестинация по избор от Qatar Airways, която ще бъде изтеглена на 12 март.

До 15-ти март всеки, свалил „Наръчника на пътешественика“ и участвал в играта с подкрепата на радио N-JOY, ще получи 20% отстъпка от Samsonite на всички куфари от кевлар, както и до 10% отстъпка на самолетни билети от Qatar Airways, за полетно време до края на 2019.

Днес Наръчника на пътешественика ни отвежда във Филипини. Те са една от най-екзотичните и възхитителни туристически дестинации в цяла югоизточна Азия. Общо 7107 острова, простиращи се на 300 000 кв.км, този тропически рай ще ви разкрие прекрасни плажове, обгърнати от живописни планински околности и тропически гори, както и от впечатляващи вулкани.

Очакват ви тюлени и морски лъвове, които изпълняват сложниномера, голям аквариум с различни видове риби, медузи и много други интересни морски същества, ще имате възможност да се гмурнете с акваланг, да видите големи акули. Паркът се намира в залива на Манила, накрайбрежната алея. 

Оризовите тераси Benaue са сочени от много хора като осмото чудо на света, оризовите плантации във Филипините са доказателство за уникалните човешки възможности. Тези тераси са създадени изцяло на ръка, като благодарение на своята ефективност, плантациите се ползват дори и днес.

Tubbataha Reef – Национален морски парк е дом на някои от най-уникалните и красиви коралови рифове в света. Разположен в средата на морето Сулу. Подводният свят на рифа е изключително богат и разнообразен. Там живеят над 3 000 растителни и животински видове. Изобилието му се дължи на голямата отдалеченост от брега и сравнително краткият сезон (от март до юни).

Шоколадовите хълмове представляват геологическо образувание, разположено на остров Бохол. Това е едно от най-известните туристически места за посещение на Филипините. Няма единодушно мнение по въпроса за образуването им.

Опитайте Хало-хало – това е популярен филипински десерт от кондензирано мляко с добавени желирани плодове и сладки семена. Отгоре е поръсен с натрошен лед, оризови стърготини и топка сладолед.

Пийте само бутилирана вода. Водата от водопроводната мрежа не е годна за пиене! Ако искате да пробвате уличната храна, купувайте я само в моловете.

Още новини