назад

Участвай и спечели пътешествие до мечтана дестинация!

Публикувано на в категория: N-JOY
 

От 18-ти февруари в ефира на радио N-JOY започва нова приключенска игра „Намери лятото със Samsonite и Qatar Airways“.

В рамките на три седмици слушателите на радио N-JOY ще имат възможност да се включат в поредица от пътешествия из екзотични страни, да спечелят маркови куфари и двупосочни самолетни билети за двама до избрана от тях дестинация.

Всеки ден в ефира на радиото водещите ще разкриват любопитни,  малко известни факти за забележителностите, климата, културното богатство и полезни съвети за пътешествията до  Филипините, Занзибар, Тайланд, Индонезия и Виетнам. Слушайте внимателно, изберете своята мечтана дестинация и се регистрирайте за участие на www.samsonitebg.com.

Всяка седмица в ефира на радиото ще теглим по един победител, който ще печели куфар за екзотични пътешествия от марката Samsonite. В края на кампанията, пряко в ефира на радио N-JOY, ще обявим и големия победител, който ще спечели луксозен куфар от Samsonite и два двупосочни самолетни билети за двама до дестинация по свой избор!


До 15-ти март всеки, свалил „Наръчника на пътешественика“ и участвал в играта с подкрепата на радио N-JOY, ще получи 20% отстъпка от Samsonite на всички куфари от кевлар, както и до 10% отстъпка на самолетни билети от Qatar Airways, за полетно време до края на 2019.

Условията за участие в играта „Намери лятото със Samsonite и Qatar Airways“, с медийната подкрепа на радио N-JOY можете да намерите на сайта на радиото, както и на сайта на Samsonite в България.

Ако жадуваш за слънце, море и приказни плажове – Намери лятото сега със Samsonite и Qatar Airways, с медийната подкрепа на радио N-JOY!

Още новини