назад

Ели Марковска гостува на радио N-JOY

Публикувано на в категория: N-JOY
 

Ели Марковска ще гостува на радио N-JOY на 14 февруари.

Тя ще се присъедини към Инспектор N-JOY в четвъртък, малко след 9 ч.

Само след няколко дни Елина ще започне своя рубрика по радио N-JOY. 

Красавицата, която е новият V-Reporter и трети водещ на "Гласът на България", ще представя участниците и техните треньори в специални интервюта. 

В рубриката "Пей сърце" слушателите ще имат възможност да опознаят от близо претендентите в шестия сезон на най-гледаното музикално шоу у нас. 

В телевизионен ефир Ели ще предложи ексклузивно съдържание за дигиталните платформи на bTV Media Group, с авторски видеоматериали в рубриката „Гласът зад кадър“. 

Тя, заедно с хип-хоп дуото Pavell & Venci Venc’, ще следи и разкрива пред онлайн потребителите всичко, което се случва в бекстейджа на предаването. 

23-годишната Елина сподели, че е щастлива, че ще има възможност да покаже пред зрителите и слушателите най-вълнуващите моменти от пътя на участниците до голямата сцена, емоциите и борбата между треньорите. 

"Ще разкривам пред феновете вътрешния глас на участниците, още преди голямата сцена да чуе певческата им мощ. В моята дигитална рубрика „Гласът зад кадър“ и в радио рубриката „Пей сърце“, участниците и треньорите ще покажат много повече от себе си“, казва Елина. 

Очаквайте рубриката „Пей сърце“ с Елина Марковска по радио N-JOY веднага след старта на шестия сезон на "Гласът на България" на 24 февруари.