назад

Михаела Филева представи нова песен

Публикувано на в категория: Музика
 

Изящната Михаела Филева разкрива още страни на музикалния си талант в новия сингъл “Нова страница”.

Талантливата певица представи парчето в ефира на радио N-JOY в четвъртък вечер, малко преди официалната премиера на видеоклипа.

“Написах "Нова страница" на един дъх, буквално за няколко часа, седнала на пианото. Текстът и музиката са много емоционални, затова и заложих на семпъл аранжимент - само глас и пиано. Песента е заглавната от втория ми албум, което я прави още по-специална. Благодаря на Бойко Щонов за невероятното видео, което създаде за нея” – споделя магнетичната певица. 

Режисьорът Бойко Щонов допълва: “Михаела ме вдъхнови да покажем как това, което дълго търсим, често се оказва скрито в самите нас. Свободата е най-прекрасното усещане, а ключът към нея е скрит вътре в нас. Само от нас зависи да го открием и да бъдем истински свободни. Именно за смелостта да избереш този път разказва видеото”.  

Силното въздействие на “Нова страница” се усеща още с първо слушане, а видеото към нея е истински шедьовър. Освен красотата на кадрите, операторът Росен Савков майсторски улавя и показва чувствеността и красотата на Михаела.  

Новата 2019 година се оказва следващата голяма крачка в кариерата на популярната изпълнителка. На 18 април й предстои първия самостоятелен концерт в Зала 1 на НДК. Билетите за него вече са в продажба, а местата в залата лека-полека започват да се запълват.  

Съвсем скоро телевизионните зрители ще видят Михаела в ново амплоа. Тя се присъединява към звездния отбор на треньорите в шестото издание на „Гласът на България“, което стартира на 24 февруари.  


Още новини