назад

Вижте новото видео на Дуа Липа

Публикувано на в категория: Музика
 

Дуа Липа пусна нова песен и видео. 

Клипът е към парчето "Swan Song" към филма „Алита: Боен ангел” (Alita: Battle Angel). 

Лентата е продуцирана от Джеймс Камерън и Джон Ландау (Аватар) и е режисиран от Робърт Родригес (Град на греха).

Действието на „Алита: Боен ангел” се развива в бъдещето, нейде през XXVI-и век и се фокусира върху изоставения киборг Алита (Роза Салазар), която е намерена в безсъзнание на бунището на Железния град от състрадателния кибер-медик Идо (Кристоф Валц), който я отвежда в клиниката си.

Когато Алита се събужда тя няма спомени за това коя е, нито може да разпознае света, в който се намира. Всичко е ново за Алита и всяко преживяване е за първи път.

Докато Идо се опитва да я предпази от мистериозното ѝ минало, Алита се учи да се справя с новия си живот и да оцелява по опасните улици на Железния град, където се сприятелява с Хюго (Киън Джонсън), който провокира спомените ѝ. Зародилото се привличане между двамата се засилва, но смъртоносна сила, която е по петите на Алита, заплашва връзката им. В този момент Алита открива, че притежава невероятни бойни способности, които може да използва, за да спаси приятелите и семейството си, които е започнала да обича. Твърдо решена да открие истината за произхода си, Алита се отправя на пътешествие, което ще я изправи срещу несправедливостта в един мрачен и корумпиран свят, и тя ще открие, че една млада жена може да промени света, в които живее…

Лентата ще влезе в киносалоните у нас на 15 февруари.

Режисьор на видеоклипа на песента на Дуа Липа "Swan Song" е Флориа Сигисмонди и може да го видите по-долу на страницата.


Още новини