назад

Хоузиър представя своя нов албум

Публикувано на в категория: Музика
 

Мултиплатиненият изпълнител и автор на песни Хоузиър представя своя нов албум.

Колекцията Wasteland, Baby! излиза у нас във формати стандартно CD, двоен стандартен и двоен цветен винил и съдържа 14 песни.

Записът започва с песента "Nina Cried Power" с участието на многократния носител на ГРАМИ - Мейвис Стейпълс.

Парчето вече е сред най-успешните в дискографията на Андрю Хоузиър-Бърн, както е цялото име на ирландския изпълнител.

Барак Обама включи песента в плейлистата си с любими песни от 2018 г.

В разговор за Wasteland, Baby! Хоузиър споделя: "Много съм щастлив да обява предстоящата премиера на новия си албум. Работата по него продължи повече от година и за мен е удоволствие да го представя на всички и да споделя резултата от труда си. Сърдечно благодаря на феновете и слушателите си за подкрепата и обичта. Ще се срещнем скоро по пътя".

Настоящото фокус парче "Movement" също е сред водещите песни в албума. Само за 2 месеца то е стриймвано над 20 млн. пъти и бързо се превърна във фаворит на публиката по време на концертите на Hozier в цял свят. След успеха на последното турне на изпълнителя във Великобритания, следва и европейска обиколка през 2019 г. Всички дати ще бъдат обявени през февруари. 

Wasteland, Baby! следва дебютния албум на Хоузиър - Hozier (2014 г.), който към настоящия момент е стриймван над 2,1 млрд. пъти само в Spotify. От албума са реализирани над 850 хил. копия само във Великобритания и е на път да получи платинен статус, а в световен мащаб продажбите му надхвърлят 4
млн. копия.

Албумът Wasteland, Baby! на Hozier излиза у нас на 1 март 2019 г. от Анимато Мюзик/Universal Music Group. Предварителни поръчки на изданието мога да се правят в дигиталните платформи и на физически носител в онлайн магазина musicmall.bg.