назад

Бъмбълби идва в кината на 21 декември

Публикувано на в категория: Кино
 

Всеки герой си има история, а на 9 декември в емблематичната кинозала „Грауман“ в Лос Анджелис беше поставено началото на неговата - с грандиозната световна премиера на първия самостоятелен филм от поредицата Трансформърс – Бъмбълби.

Развълнувани и щастливи да присъстват на това забележително събитие, всички гости преминаха по червения килим, в края на който любезно ги очакваше и „звездата“ на вечерта, а именно очарователния Бъмбълби. Със своите реални размери и впечатляваща визия той накара присъстващите да се чувстват като част от необятната вселена на трансформърите.

Алеята на славата в Холивуд за пореден път затвърди имиджа си на домакин на едни от най- значимите филмови събития в света и посрещна цялото ярко съзвездие от екипа на продукцията. По червения килим мина и специалният гост на гала премиерата Майкъл Бей – режисьорът на първите пет игрални филма Трансформърс, който превърна поредицата в боксофис феномен, и който влиза в качеството си на продуцент в Бъмбълби. Той предаде режисьорската щафета в ръцете на Травис Найт (Кубо и пътят на самурая, Коралайн), под чието вещо ръководство първият самостоятелен филм за обичания от милиони фенове трансформър Бъмбълби, се превърна в най-добрия филм от франчайза според отзивите на критиците, непосредствено след световната си премиера.

Прелестната Хейли Стайнфелд, която се превъплъщава чудесно в ролята на тийнейджърката Чарли, озари червения килим с бляскавото си присъствие и предизвика истински фурор сред феновете. Джон Сина също удостои с внимание всички свои почитатели, а Питър Кълън, Дилън О'Брайън, Джейсън Дракър, Джордж Лендеборг Младши, Грейс Дзини и останалите представители на звездния екип раздаваха широки усмивки и заразяваха с ентусиазъм всички присъстващи.

Световната премиера на Бъмбълби бе съпроводена от много положителна енергия и емоции, точно като самия филм. В сюжета на продукцията трогателните моменти се преплитат в забележителен баланс с впечатляващ екшън, сурова реалност и приятелството като движеща сила. Куражът на Бъмбълби е подложен на изпитание, но съдбата му поднася куп изненади, които ще възпитат у героя любов и дързост, заради които той ще направи и невъзможното, за да защити приятелите си и живота на невинните. Затова, не пропускайте едно от най-дългоочакваните екшън – приключения за тази година.

Бъмбълби идва в кината на 21 декември на 3D, IMAX 3D и 4DX. А от 15 декември може да видите и историята му предпремиерно в избрани кина.