назад

Концертът на The Gipsy Kings е този петък

Публикувано на в категория: Музика
 

The Gipsy Kings, водени от Пако Балиардо, ще поднесат взривяващо фламенко шоу на многобройните си фенове у нас на 7 декември в зала 1 на НДК.

Българската публика ще има възможност да пее и танцува с фламенко кралете The Gipsy Kings техните вечни хитове "Bamboleo“, „Djobi Djoba“, „Volare“ и още много други...  

Концертът в София, организиран от Loud Concerts, е с начало 20 часа.  

Все още има билети за концерта в мрежата на Eventim и партньорите им в цялата страна - магазинитe Office 1 Superstore, OMV, Български пощи, Технополис.

Ценовите категории варират от 35 лева до 90 лева, в зависимост от местоположението в зала 1 на НДК. 

Всеки фен може да използва и опцията на Eventim Print at Home, която дава възможност да се отпечатва закупеният електронен билет вкъщи. В зала 1 на НДК няма да се допуска внасянето на застрашаващи здравето опасни предмети. Забранено е също така внасянето на фотоапарати със сменяем обектив, професионални видео камери и други професионални записващи устройства. Всички фенове под 18 години трябва да имат закупен билет и да бъдат съпроводени от придружител с попълнена декларация. От сайта www.loudconcerts.com може да бъде свалена декларацията за придружител за концерта на The Gipsy Kings. Декларацията може да бъде получена и от охраната на входа на зала 1 на НДК. Документът трябва да бъде попълнен, подписан и представен на входа на залата, като няма нужда да бъде нотариално заверен. Деца до 7 годишна възраст ще влизат на концерта безплатно, но с придружител, попълнена декларация и без право на седящо място.