назад

Мери Попинз се завръща тази сряда

Публикувано на в категория: Кино
 

Тази сряда в киносалоните идва "Мери Попинз се завръща" - една от най-емблематичните приказни класики с английски привкус.

След повече от 84 години от страниците на обичаната детска книжка „Мери Попинз“ на Памела Травърз се отдели образът на любимата детегледачка, за да можем всички ние да се потопим в света на смелите приключения и да се вдъхновим за нови, неоткрити места и светове.

В "Мери Попинз се завръща" Емили Блънт (Вдън горите, Ловецът: Ледената война) влиза в ролята на перфектната бавачка с уникални магически способности, която може да превърне всяко рутинно задължение в незабравимо фантастично приключение.

В това изцяло ново продължение, носещо духа на оригинала, но притежаващо своя собствена характерна свежест и уникалност, Мери Попинз се завръща, за да помогне на следващото поколение в семейство Банкс да намерят отново радостта и щастието от живота, които им липсват след загубата на техен близък.

Към енигматичната бавачка се присъединява нейният приятел Джак, изигран от Лин-Мануел Миранда (Хамилтън, Смелата Ваяна) – оптимистичен фенерджия, който ѝ помага да внесе светлина и живот по улиците на Лондон.

Всичко е възможно! Дори и невъзможното! "Мери Попинз се завръща" в кината на 19 декември в дублирана и субтитрирана версия, за да ви покаже как.