назад

Искра Донова обсъжда смелите и самостоятелни жени с Юлиян Петров

Публикувано на в категория: N-JOY
 

Тази седмица в рубриката на "Скъпи наследници" с Юлиян Петров ще гостува Искра Донова.

Носителката на ИКАР и звезда на Младежки театър „Николай Бинев”, позната на зрителите на bTV като Снежана от „Скъпи наследници“, ще бъде в ефира на радио N-JOY в понеделник и четвъртък от 17:30 часа.

Красивата кръчмарка от Бели Вит ще сподели отношението си към смелите и самостоятелни жени, които балансират между бизнеса, семейството и личния си живот.

Екранната Снежи в сериала „Скъпи наследници“ на bTV ще дискутира с Юлиян пред слушателите на радио N-JOY правилния подход при възпитаването на тийнейджърите, кога самостоятелността е градивна и кой е най-добрият момент да станеш малка. Искра ще разкаже за първата си работа в реалността, за любовта си кам театъра и камерата, както и за трудностите и радостите по пътя на един актьор. Двамата ще обсъдят дали бягството може да успокои душата ти, шегите на съдбата и връщането към старите чувства.

Кой ще отпадне от състезанието за наследството, как ще приемат Дочеви разкритието за агентурното минало на Петър и как ще се развият събитията в Бели Вит след разкритието за плановете за застрояване на района, зрителите ще видят в новите епизоди на „Скъпи наследници“ - всеки делничен ден от 18:00 часа по bTV и до седем дни след ефир на btvplus.bg.

Всеки понеделник и четвъртък от 17:30 часа в ефира на N-JOY Юлиян Петров ще представя на радиослушателите актуалните теми от делничната мегапродукция в коментарен формат. Заедно със свои колеги от „Скъпи наследници“ и специални гости, той ще обсъжда горещите теми от нашето ежедневие, актуалните социални въпроси и вечните дилеми, които преобръщат съдбите на десетките колоритни персонажи на телевизионната поредица. 


Още новини