назад

Clean Bandit пуснаха нов сингъл

Публикувано на в категория: Музика
 

Clean Bandit са горди да разкрият своя нов сингъл “Baby”.

Парчето е с участието на Марина и Луис Фонси и идва с видео, продуцирано от самата банда.

“Baby” е изпълнено с кубинско денс звучене и следва сингъла “Solo”, който има над 4, 5 милиона продажби и се превърна в четвъртия #1 хит на триото в Обединеното кралство.

Песента и официалното видео към нея (снимано в Лос Анджелис) разказват историята на изгубената любов.

Това е вторият път, в който бандата работи съвместно с Марина след сингъла “Disconnect”, който остави следа в интернет пространството, в момента, в който направи своя дебют на живо на фестивала Coachella миналото лято.

Clean Bandit обявиха издаването на своя нов студиен албум What Is Love? на 30 ноември. Следвайки дебютния им албум New Eyes от 2014 г., чийто продажби надхвърлят 2 милиона и дебютира на 3-та позиция в Обединеното кралство, What Is Love? подслонява изобретателния, електро-мултижанров регистър на бандата – една колекция от гигантски оптимистични поп песни, преплетени с емоционална лиричност.

Като група, която перфектно се справя със съвместната си работа с други изпълнители, Clean Bandit отново разполага с брилянтен широк списък от звездни вокалисти: Зара Ларсън, Шон Пол, Ан-Мари, Ели Голдинг и др.

Албумът What Is Love? на Clean Bandit ще бъде на музикалния пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International. Предварително запазване на албума в Spotify

Още новини