назад

Новото видео на Джеймс Артър вече е факт

Публикувано на в категория: Музика
 

Джеймс Артър пусна видеото на новия си сингъл.

"Empty Space" - красива и въздействаща песен, в която гласът и китарата са основни герои.

Песен, посветена на голямата любов и раздялата с нея.

Текстът в “Empty Space” е издържан в запазения стил на Джеймс Артър – прям и честен, който отразява болката и чувствата от загубата.  

“Empty Space” е за всеки, който някога е обичал дълбоко и истински, изгубил е тази любов и борбата след това да запълниш празнотата.

Житейският момент, в който разбираш, че единствено този специален човек за теб може да изпълни празното пространство“ – споделя Джеймс Артър.

В клипа към сингъла участие взема 31-годишният Том Фелтън, познат като Драко Малфой от поредицата филми за Хари Потър. Видеото, което може да гледате по-долу на страницата, дело на родения в Латвия режисьор Анджей Гавриш.

Последните две години бяха забележителни за кариерата на Джеймс Артър. През септември 2016 година, той издаде сингъла "Say You Won’t Let Go", с който се завърна на световната музикална сцена след известна творческа пауза. От сингъла са продадени до момента близо 11 милиона копия дигитално и има над 2 милиарда стрийминга общо в платформите. "Say You Won’t Let Go“ беше #1 в британския сингъл чарт в продължение на 3 седмици и стигна до върха на радио чарта в САЩ.

През октомври с.г. излиза вторият му студиен албум Back From The Edge, който дебютира в премиерната седмица на първото място в класацията на Великобритания за продажба на албуми и в рамките на 3 месеца става с мутиплатинен статус на продажби. Следват номинации за две Брит награди и номинация в категорията „Най-добър нов артист“ на Американските музикални награди.

През 2017 година Джеймс Артър беше част от северноамериканското арена турне на бандата One Republic с 42 концерта и реализира национално арена турне във Великобритания с 11 концерта като билетите за тях бяха напълно разпродадени. В последните месеци Джеймс Артър работи по записите за новия си предстоящ албум заедно с Райън Тедър от One Republic, Джъстин Трантър и Макс Мартин.

В кариерата си до момента Джеймс Артър има над 24 милиона продадени албума по целия свят. Сингълът "Naked" се превърна сред хитовете на 2017-та година със смайващите 100 милиона стрийминга, а видеото е с над 128 милиона гледания.

Още новини