назад

Адел е най-богатата млада английска знаменитост

Публикувано на в категория: Музика
 

За поредна година Адел остава на върха на класацията на най-заможните знаменитости във Великобритания, на възраст до 30 г.

Списание Heat изчисли, че изпълнителката на “Hello” е увеличила богатството си с над 15 милиона за една година и сега притежава 147.5 млн. британски лири.

Веднага след нея се нарежда колегата й Ед Шийрън с 94 млн., който измести от второто място актьора Даниел Радклиф с 87 млн. лири.

В подреждането намират място още двама актьори от екипа на лентата за Хари Потър. Ема Уотсън зае пета позиция, а Рупърт Гринт стана единадесети.

Групата Little Mix заема шесто място. Сред най-заможните знаменитости на Острова са и всички членове на One Direction, начело с Хари Стайлс (четвърти в подреждането). След него са Найъл Хоран (седми), Луис Томлинсън (осми), Лиъм Пейн (девети) и Зейн Малик (десети). На номер 12 е Сам Смит, на 13 е Аарън Тейлър-Джонсън, 14-та е Кара Делевин, а Уинстън Маршъл е 15-ти. Актьорите от Междузвездни войни Джон Бойега и Дейзи Ридли също намериха място в списъка. 

Още новини