назад

Стъкления идва в кината през януари

Публикувано на в категория: Кино
 

В новия трейлър на един от най-очакваните трилъри за 2019 г. "Стъкления" зрителите ще видят ожесточен сблъсък на светове – светове извън границите на познатото и възприемано за нормално човешко съзнание, светове, които крият дълбока ярост, по детски силна нужда от внимание и грозна непредсказуемост във всяко действие.

Брус Уилис се завръща в ролята на Дейвид Дън, който е по петите на Кевин Уендъл Кръмб, Звяра – блестящо изигран от супер талантливия Джеймс Макавой. Множеството самоличности, които живеят в Кръмб, маниакалното желание на Дън да проследи събитията и да запознае света със свръхчовешките сили в хората, както и сенчестото присъствие на Илайджа Прайс (Самюъл Л. Джаксън), водят до зрелищна ескалация на събитията във филма, а тайните изплуват, за да променят съдбата на света такъв, какъвто го познаваме..

Обединените сюжети на два от най-забележителните филма на Шаламан Неуязвимият (2000) и На парчета (2016) представят изцяло нова развръзка, подчинена на търсените истини, необратимите последствия и капана на чувството да бъдеш неразбран.

В звездния актьорски състав на "Стъкления" се включва и носителката на „Златен глобус“ Сара Полсън (Американска криминална история: Народът срещу О Джей Симпсън), а Спенсър Трийт Кларк и Шарлийн Уудард отново се завръщат към ролите си на сина на Дън и майката на Прайс.

Режисьор и сценарист на филма е майсторът на свръхестествените истории М. Найт Шамалан (Шесто чувство, Неуязвимият, Следите, На парчета), който е и продуцент наравно с партньора му от последните му два филма Джейсън Блум (Камшичен удар, На парчета, Бягай!), Ашуин Ражан, Марк Байнсток и Стивън Шнайдър, който е и изпълнителен продуцент.

"Стъкления" идва в кината и IMAX на 18 януари.