назад

Чарли ЕксСиЕкс и Трой Сиван пътуват във времето

Публикувано на в категория: Музика
 

Чарли ЕксСиЕкс и Трой Сиван представиха съвместния си клип.

В официалното видео на "1999" двамата пресъздават образи от близкото минало, сред които и емблематичната сцена между Леонардо ди Каприо и Кейт Уинслет от филма "Титаник" от 1997 г.

Чарли и Трой пеят, че биха искали да се върнат във времето и влизат в кожата на редица музикални звезди, филмови персонажи и др.

Чарли играе ролята на Лиса "Лефт Ай" Лопес и припомня кадър от клипа на парчето "Waterfalls" на Salt N Pepa. Виждаме я и като актрисата Мена Сувари в емблематичното легло от рози от филма "Американски прелести". Тя е и Стив Джобс, който представя iMac, и петте момичета от Spice Girls, а Трой припомня визиите на Джъстин Тимбърлейк и Еминем.

Шарлот Ейчисън, позната още като Чарли ЕксСиЕкс, много бързо се превърна в един от най-горещите творци на своето поколение. Тя е награденият талант, стоящ зад мултиплатинените световни хитове “Fancy” и “I Love It”, както и парчето в топ 10 във Великобритания “Boom Clap”. През 2017 г. тя завърши годината с разтърсващите високо оценени концерти “Number 1 Angel” и “Pop 2”, и беше включена в световния хит на Давид Гета и Афроджак “Dirty Sexy Money”, а след това пусна летния химн “Boys”. Впоследствие Чарли се заема с кариерата си на режисьор и продуцент на придружаващото парчето официално видео, което включва редица известни мъже като Стормзи, Марк Ронсън, Дипло, Джо Джонас и т.н. Към днешна дата официалният клип има близо 93 милиона гледания.

Наскоро Трой Сиван беше приветстван от Time като „перфектната поп звезда на 2018 г.”, а новият му албум Bloom (Capitol Records) бе обявен от изданието за „огромно артистично постижение”. Трой има корици на издания като Rolling Stone, секцията “Sunday Arts & Leisure” на The New York Time и в Out. Многобройните му награди включват Billboard Music Award, три награди на MTV EMA и две на GLAAD Media. Дебютният албум на артиста от 2015 г. Blue Neighbourhood достига челната позиция на iTunes в 66 страни и е продал над 2,5 милиона албума в целия свят.

Още новини