назад

Петко Венелинов е гостът на Юлиян Петров тази седмица

Публикувано на в категория: N-JOY
 

Петко Венелинов ще бъде новият гост в рубриката на Юлиян Петров в радио N-JOY.

Талантливият актьор от трупата на Младежки театър „Николай Бинев“, а отскоро и в Театър 199, познат на зрителите на bTV като Станислав от „Скъпи наследници“ ще може да слушате в понеделник и четвъртък от 17:30 часа. 

Колеги и приятели в живота, екранните Станислав и Чочо ще дискутират пред слушателите на N-JOY какви фактори могат да доведат до пълната трансформация на един човек, трудно или лесно е да работиш с любимия човек и какъв е животът, достоен за сценарий.

Има ли място личният живот на сцената, трябва ли изкуството да се адаптира към последните модни тенденции или да има образователен ефект и коя е правилната стратегия за възпитание на подрастващите.

В понеделник и четвъртък от 17:30 часа по радио N-JOY младият баща Петко Венелинов ще повдигне завесата и за развитието на основните конфликти в предстоящите епизоди на „Скъпи наследници“ по bTV. Двамата с Юлиян ще си припомнят правилата в кодекса на скаутите, ще обсъдят обсебващите връзки и предателството на приятел. Как се реагира когато бившата, настоящата и любовницата се съберат на една маса, самотни ли са кариеристите и какъв е еквивалента на смяната на прическата при мъжете – в новите епизоди на „Скъпи наследници“ - всеки делничен ден от 18:00 часа по bTV и до седем дни след ефир на btvplus.bg.

Всеки понеделник и четвъртък от 17:30 часа в ефира на N-JOY Юлиян Петров ще представя на радиослушателите актуалните теми от делничната мегапродукция в коментарен формат. Заедно със свои колеги от „Скъпи наследници“ и специални гости, той ще обсъжда горещите теми от нашето ежедневие, актуалните социални въпроси и вечните дилеми, които преобръщат съдбите на десетките колоритни персонажи на телевизионната поредица.  


Още новини