назад

Любо Киров пуска нов сингъл

Публикувано на в категория: Музика
 

Любо Киров прави премиера на втория сингъл от новия си албум.

Песента е озаглавена “Летим”, а заглавието Любо обяснява с думите:

“Много често започнах да получавам обратна връзка, че “Летим” е най-любимото парче на всички, които имат албума. Няма как да скрия, че това е и моят фаворит. Затова реших, че именно тази песен ще е следващият знак и реверанс към моята публика”, споделя той. 

Видеото към “Летим” е отново безкомпромисно и е режисирано от Кирил Киров–Кико с оператор Андрей Андреев. В главната роля влиза една от най-известните и атрактивни български двойки - актьорът Наум Шопов и приятелката му Теа Минкова, които за първи път ще видим заедно на екран и то в много страстни сцени.

Когато Любо се обажда на Теа и Наум с покана да се снимат в неговото видео, те с вълнение му споделят, че преди два месеца са си купили албума и “Летим” още от първото слушане става най-пусканата песен вкъщи. С огромно удоволствие приемат да участват. 

С премиерата на “Летим” Любо обявява и дата за голям концерт в зала 1 на НДК, който ще се състои на 28.02.2019 г. и който е логично продължение на препълнените зали след лятното му турне. 

Очаквайте “Летим” днес, 05.10 (петък) в 18:00 ч., в официалния You Tube канал на Любо Киров, както и във всички дигитални стрийминг платформи. Билетите за големия концерт също влизат в продажба в часа на премиерата. 

Албумът на Бюбо Киров, озаглавен Както преди, е наличен наCD и червена винилова плоча в Musicmall.bg.

Още новини