назад

Излезе нов трейлър на Ралф разбива интернета

Публикувано на в категория: Кино
 

На 4 януари 2019 г. Ралф ще разбие интернета!

Някогашният злодей с голямо сърце Ралф и вярната му приятелка Ванилъпи от хита "Разбивача Ралф" оставят архаичния свят на аркадните игри зад гърба си и се отправят на незабравимо, забавно пътешествие през изпълнения с множество предизвикателства и невероятни, колоритни образи необятен свят на интернет – пътешествие, след което световната мрежа никога вече няма да бъде същата, Ралф и Ванилъпи - също. 

Двамата атрактивни другари имат жизненоважна мисия – трябва да намерят резервна част за играта „Сладка треска“ – домът на Ванилъпи и единственото място, в което тя се чувства пълноценна.

Задачата им ги отвежда дълбоко в дебрите на Тъмната мрежа и ги среща с незабравими герои, сред които онлайн предприемачът Даааа, който оглавява алгоритмите на BuzzzTube, нахаканата майсторка в уличните гонки Шанк, в която Ванилъпи открива модел за подражание и сестрата, която никога не е имала, както и някои от най-известните Дисни принцеси, които ще видим в много по-различна светлина. 

Режисьори на "Ралф разбива интернета" са Рич Муур (Зоотрополис, Разбивача Ралф) и Фил Джонстън (съ-сценарист на Разбивача Ралф и Зоотрополис), продуцент е Кларк Спенсър (Зоотрополис, Разбивача Ралф). 

Ще остане ли все така силна връзката между Ралф и Ванилъпи? Или безкрайните предизвикателства, които предлага съвременният онлайн свят ще ги раздели безвъзвратно? 

Останете на линия, защото "Ралф разбива интернета" от 4 януари 2019 г. само в кината на 2D и 3D.