назад

Шарлийн Спитери се вълнува за първия концерт у нас

Публикувано на в категория: Музика
 

Вокалистката на Texas Шарлийн Спитери сподели своето вълнение от предстоящия концерт у нас. 

Групата ща бъде в страната ни за първи път, а Шарлийн обеща на българските си фенове страхотно парти, което със сигурност ще остане завинаги в сърцата им.

Електронният проект Kvasir ще подгрява публиката преди излизането на сцената на Texas в зала 1 на НДК на 2 октомври. 

Билетите за концерта са в продажба в мрежата на Eventim и партньорите им в цялата страна - магазинитe Office 1 Superstore, OMV, Български пощи, Технополис. Ценовите категории са от 65 до 120 лева, в зависимост от местоположението в зала 1 на НДК. Всеки фен може да използва и опцията на Eventim Print at Home, която дава възможност да се отпечатва закупеният електронен билет вкъщи.  

В зала 1 на НДК няма да се допуска внасянето на застрашаващи здравето опасни предмети. Забранено е също така внасянето на фотоапарати със сменяем обектив, професионални видео камери и други професионални записващи устройства. Всички фенове под 18 години  трябва да имат закупен билет и да бъдат съпроводени от придружител с попълнена декларация. От сайта www.loudconcerts.com може да бъде свалена декларацията за придружител за концерта на Texas. Декларацията може да бъде получена и от охраната на входа на зала 1 на НДК. Документът трябва да бъде попълнен, подписан и представен на входа на залата, като няма нужда да бъде нотариално заверен. Деца до 7-годишна възраст ще влизат на концерта безплатно, но с придружител, попълнена декларация и без право на седящо място.  

Концертът на Texas у нас е по покана на Loud Concerts.

Още новини