назад

Дебютният албум на Sigala излиза в петък

Публикувано на в категория: Музика
 

Sigala пуска дебютния си албум.

Мултимилионният артист, продуцент и DJ представя колекцията Brighter Days.

Brighter Days включва шест сингъла в Топ 10 на британския чарт включително хита "Came For Here For Love" с участието на Ела Еър (номер едно в радио еърплей чарта), както и четвъртият най-успешен сингъл за тази година в радио класацията на Великобритания - "Lullaby" с Палома Фейт;

В албума влизат още "Give Me Your Love" с Джон Нюман и Найл Роджърс и още един номер едно сингъл - "Easy Love" със семпъл от Jackson 5.    

Sigala е сред най-успешните артисти в дигиталните платформи в света, след като неотдавна премина границата от 1 милиард стрийминга в Spotify. Последният му сингъл "Just Got Paid" с участието на Ела Еър, Меган Трейнър и Френч Монтана – също включен в албума Brighter Days – регистрира 3 милиона слушания само за една седмица след премиерата. В актива си Sigala има общо осем световни платинени сингъла и осем златни, и е сред най-излъчваните артисти в целия свят след дебюта си през юли 2015-та година.  

За създаването на албума Sigala споделя: “Избягах в Белгия за един месец от всичко и от всички. Дните ми минаваха в студио в дървена къща по средата на нищото. Мисля, че за цялото това време видях само трима човека. Това беше невероятна възможност за мен като автор, артист и продуцент. В албума има песни, с които наистина съм горд и много щастлив, че ще представя на публиката. Ако продължавах да мисля само за сингли, които задължително да са успешни в радиото, този албум никога нямаше да се случи“. 

Записът Brighter Days излиза на 28.09 от лейбъла Мinistry of Sound. Компанията, която е част от семейството на Sony Music, се представлява у нас от Вирджиния Рекърдс. Албумът е наличен за предварителни поръчки в обновения онлайн магазин musicmall.bg.  

Още новини