назад

Какво се случва с Чочо от Скъпи наследници ще разберем днес

Публикувано на в категория: Телевизия
 

На 18 септември от 18:00 часа в „Скъпи наследници“ по bTV основна тема в спортния клуб ще бъде изчезването на Чочо (в ролята Юлиян Петров) и мерките, които приятелите му могат да вземат, за да му помогнат да се справи с наркотичната зависимост.

В планирането на „акцията“ ще се включи и Цветан, който обаче ще предложи най-неефикасната стратегия.

Какво ще решат Боби, Любо и Катя, виновник или жертва е Поли Генова и ще участва ли Поля в терапията на бившия й любим - във вторник от 18:00 часа по bTV.

Станислав ще постави пред Марин темата за съчетаването на модерното предприемачество и опазването на околната среда, което е стандартна практика в ХХI век.

Според него еко протестите водят до исторически и бизнес промени като залагат на самоподдържащи се сгради със соларни панели и покривни градини. Но дали и Георги споделя идеите му за бъдещето на Бели Вит? Дамите в селото също са съсредоточени върху своите инициативи. Диди ще търси алтернативи, за да направи фризьорския си салон модерен и красив, а Милица, Неда и Ани ще търсят формулата за бутиково производство на модна марка.

Междувременно взаимоотношенията между Иван и Теменужка стават все по-близки, а притесненията на Неда и Снежа – все по-големи. Мъдрата баба Злата ще се опита да успокои страстите и да накара братовчедките да погледнат философски на ситуацията. Мистериозната жена ще опита да убеди младата Юлия да събира знания от различни науки като използва медицинското менторство на Катя. А старши полицай Колев ще продължи неуморно да търси доказателства за вината на Станислав за катастрофата до Бели Вит. Ще успеят ли в начинанията си героите от „Скъпи наследници“ и до какви комични ситуации ще ги доведат ходовете им, зрителите ще видят във вторник, 18 септември, от 18:00 часа по bTV. 

Не пропускайте да слушате рубриката на "Скъпи наследници", с водещ Юлиян Петров, в ефира на радио N-JOY в понеделник и четвъртък от 17:30 ч.

Още новини