назад

Kvasir ще подгряват Texas на 2 октомври

Публикувано на в категория: Музика
 

Електронният проект Kvasir ще подгрява публиката преди излизането на сцената на Texas.

Това е избор на самата банда, която ще изнесе първи концерт у нас в зала 1 на НДК на 2 октомври, по покана на Loud Concerts. 

Билетите за концерта на Texas за 2 октомври са в продажба в мрежата на Eventim и партньорите им в цялата страна - магазинитe Office 1 Superstore, OMV, Български пощи, Технополис.

Все още има ограничени количества билети от всички ценови категории - от 65 до 120 лева, в зависимост от местоположението в зала 1 на НДК.

Всеки фен може да използва и опцията на Eventim Print at Home, която дава възможност да се отпечатва закупеният електронен билет вкъщи. 

След здравословните проблеми на Sharleen Spiteri в началото на лятото, част от датите се наложи да бъдат променени, но след възстановяването й, турнето в подкрепа на последната продукция на Texas - Jump on Board продължи с пълна сила.

Миналата седмица чаровната вокалистка се омъжи в тоалет на Стела Макартни за дългогодишния си приятел и корифей в кухнята Брин Уилямс. В момента двамата са на меден месец, който ще бъде прекъснат заради предстоящите дати от турнето на Texas. Концертът у нас е последен от европейската обиколка и гарантирано бандата ще даде всичко от себе си за този финал. 

Българските фенове със сигурност ще чуят всички любими хитове на бандата, между които "Say What You Want", "Summer Son" и "Black Eyed Boy". Шоуто на Texas на 2 октомври в зала 1 на НДК е с начален час 20 часа.