назад

Чарли Пут с нови версии на сингъл

Публикувано на в категория: Музика
 

Чарли Пут пусна нови версии на своя песен.

Номинираният за много награди Grammy певец, текстописец и продуцент направи премиера на две нови версии на песента “The Way I Am”, ремикс на Слушии и акустична версия на парчето.

Двете са налични на всички дигитални платформи и стрийминг услуги.

“The Way I Am” е най-новият сингъл от високо оценения от критиците албум Voicenotes, който се превръща в най-успешния дебют на Пут досега, влизайки в класацията на Billboard 200 под номер 4 и в Top Albums под номер 2, и е обявен от RIAA за златен само четири дни след излизането му. 

“The Way I Am” е предшестван от трите хит сингъла от албума – тройно платинения “Attention”, следван от сертифицирания с платина “How Long” и златения “Done For Me (feat. Кейлани)”, които са обявени от Billboard и TIME за едни от най-добрите песни през 2018 г. С всяка песен, написана и продуцирана от самия него, албумът Voicenotes получава и множество признания от критици, включително от The New York Times, които го определят за „един от най-добрите албуми на годината”. Миналият месец Чарли Путстартира своето най-голямо северноамериканско турне.

Албумът Voicenotes на Чарли Пут е на музикалния пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International.

Още новини