назад

Време е за Отново на училище!

Публикувано на в категория: Отново на училище
 

Радио N-JOY ще посрещне отново учебната година с голям концерт на звездите Орлин Павлов, Михаела Филева, VenZy, Невена Пейкова, Briella, Рафаел, Ева Пармакова, Йоана, Деница Караславова и трио Тринити.

На 15-и септември от 11:00 часа на голямата поляна в Южния парк в София любимото радио ще зарадва малки и големи с много игри и настроение на открито, както и с над 100 награди и подаръци.

Събитието е с вход свободен, а на място всеки може да се включи и в акция, част от кампанията на bTV Media Group „Да изчистим България заедно“.  

„Отново на училище“ ще предизвика усмивки, състезателен дух и семейна екипна работа в различни игри като щафета с балони, бягане с чували, бягащ влак, щафетни занимания и други.

Всички деца и родители са добре дошли да се забавляват с радио N-JOY и партньорите от детска чуждоезикова програма FUNDAY.

 

Висококачествени месни продукти „Тандем

 

Дженерали Застраховане


 

Плодови сокове и нектари BBB

 

Медицинска козметика Baby Sebamed

Издателство “Атласи

Почистващи препарати Domestos

 

На 15-и септември е и Световният ден на почистването, в който ще се включат доброволци от 150 държави, а сред тях са и участниците в инициативата „Да изчистим България заедно“.   

Водещи на събитието ще са емблематичните гласове от ефира на най-голямата музикална радиоверига в страната Деси и Нейа, а за всички са подготвени още страхотни изненади от „Отново на училище“.   

Следете Facebook страницата ни и Instagram профила на радиото за още любопитни новини от радио N-JOY.