назад

Калвин Харис и Сам Смит представиха ново видео

Публикувано на в категория: Музика
 

Калвин Харис и Сам Смит пуснаха официалното видео на “Promises”. 

Премиерата на клипа към новия общ сингъл на DJ No.1 в света и един от най-талантливите и успешни британски артисти беше на 4 септември.

Режисьор на видеото на “Promises” е дългогодишният творчески визионер в проектите на Харис - Емил Нава.

Видеото е заснето в изоставен склад в Ню Йорк и в него участват най-добрите танцьори в света в стила „Вог“ (Vogue), както и канадският модел Уини Харлоу.

Носителят на Грами и мултиплатинен артист, световноизвестният DJ и продуцент Калвин Харис е отново в челните места на класациите по света с новия си сингъл “Promises” с участието на носителя на наградите Оскар, Златен Глобус и Грами, изпълнител и композитор - Сам Смит. Песента е написана от Калвин Харис, Сам Смит и Джеси Рейес. 

Преди премиерата на официалното видео към "Promises", сингълът беше представен с лирик видео във VEVO/YouTube. Песента “Promises” излиза след тоталния успех на последната колаборация на Калвин Харис - “One Kiss” - с участието на  Дуа Липа. Песента се превърна в хита на лято 2018 с над 830 милиона стрийминга в платформите. “One Kiss” оглави сингъл класациите в редица страни по света и беше #1 във Великобритания в продължение на 8 последователни седмици.

Сингълът “Promises” е наличен в дигиталните платформи. 

Още новини