назад

Monoir избра DARA за новия си проект

Публикувано на в категория: Музика
 

Суперуспешният музикален продуцент Monoir избра DARA за новия си проект, а най-големият румънски лейбъл Cat Music го пуска за международно разпространение.

Срещата между DARA и Monoir може да сравни с возене на скоростно влакче в увеселителен парк - още с качването знаеш, че преживяването ще си струва.

Monoir бързо решава, че DARA е един от най-талантливите и перспективни артисти, които е срещал, а DARA знае, че работата с Monoir е истинска привилегия.

„Да работиш с DARA е страхотна случка. Тя е най-необикновеният човек, който познавам - чиста енергия и вдъхновение. Може би затова парчето ни се получи толкова раздвижено. DARA е изумителен артист и аз силно вярвам в нея и нейното бъдеще”, казва Monoir.

„Работим толкова години с екипа на „Вирджиния Рекърдс“, които постигнаха впечатляващо пазарно присъствие за Cat Music в България. Винаги съм искал да започнем да правим колаборации между техните и нашите артисти и ние да повторим техния успех в Румъния и други пазари. Проектът на Monoir и Dara е само началото“, коментира създателят на Cat Music Дан Попи. 

„Мечтая да изляза на още по-голяма сцена и да работя с професионалисти от цял свят. Лека-полека тази врата започва да се отваря за мен и съм благодарна на екипа си, който ежедневно работи в тази посока – да ми сбъдва мечтите“, не пропуска да добави DARA.

Музиката и текстът на „Мy Time” са създадени в съавторство между двамата артисти, а аранжиментът е на Monoir. Кадрите за лирик видеото са заснети на Витоша, а премиерата беше на 29 август в 18.00 часа, в You Tube канала на Cat Music.

Още новини