назад

Влатко Стефановски става част от One Love Tour

Публикувано на в категория: Фестивали
 

One Love Tour продължава да изненадва гостите си на фестивала.

Тази година, участват изпълнители на различни стилове музика от България и Македония.

Специален гост на вечерния концерт в гр. Русе, на 8 септемви, ще бъде легендата на македонската музика, виртуозният китарист Влатко Стефановски.

Той ще представи балкански фолклор, блус, рок, джаз и най- новото от репертоара си, пред русенската публика на площад „Свобода“.

Звукът на неговата китара завладява балканите още в края на 70-те години.

Талантът му създава магия, събира светове – Изток и Запад, фолклор и рок, Европа и Балканите. Влатко Стефановски е един от най-известните музиканти със своята уникална техника и звукоизвличане. Композитор и фюжън музикант, създал свой собствен стил. Във видео-призива, към феновете на One Love Tour, той им обещава една незабравима вечер.

Гостите на вечерния концерт от фестивала, ще се насладят на изпълненията на музиканти от двете държави: ЪПСУРТ, ОРАТНИЦА, СЛАТКАРИСТИКА, СТЕФАН ВЪЛДОБРЕВ И ОБИЧАЙНИТЕ ЗАПОДОЗРЕНИ, ВЛАТКО СТЕФАНОВСКИ.

Програмата на фестивала е целодневна и започва в 10:00 часа със спектакъл за най-малките, представен от Държавен куклен театър – Сливен. Почитателите на най-българския телевизионен формат Фермата, който стартира на 7 септември по БТВ, ще видят от близо, специално изградената за турнето „Арена на дуелите“. На нея, те ще мога да премерят сили по между си и да изживеят емоцията от риалити предаването.

По време на One Love Tour, гостите на фестивала, ще имат въжможност да посетят и „Алея на занаятите“. На нея, те ще си припомнят живата ни история, позабравените бит и традиции.

One Love Tour е целодневен фестивал, със забавления за всички поколения, различни стилове музика, с безплатен вход и очаква всички желаещи да се докоснат до музиката и душата на България и Македония, на 8 септеври в гр. Русе, площад „Свобода“.