назад

Деми Ловато отмени всички дати от турнето си

Публикувано на в категория: Музика
 

Деми Ловато отмени всички оставащи дати от световното си турне тази година.

25-годишната певица е взела решение да се посвети на възстановяването си, след като миналия месец беше намерена в неадекватно състояние, което наложи влизането й в болница.

След изписването от медицинския център, където беше лекувана след свръхдоза наркотици, поп звездата замина директно в рехабилитационна клиника.

В изявлението на промоутърите й от Live Nation се казва: "За съжаление Деми Ловато отмени всички предстоящи дати от турнето Tell Me You Love Me в Южна Америка, за да се концертрира върху възстановяването си. По график турнето трябваше да премине през Чили, Аржентина и Бразилия, с начало 14 ноември".

Новината за отмяната на концертите идва дни, след като Деми направи официално изявление, с което благодари на семейството, приятелите, лекарите и почитателите си за подкрепата в трудния момент.  

Деми Ловато се бори със злоупотреба с алкохол и наркотици от дълго време. Тя страда също и от булимия и биполярно разстройство. Звездата успяваше да овладее проблемите си в продължение на шест години. През март тя отпразнува годишнината, но с появата на песента "Sober" през юни стана ясно, че звездата е направила рецидив.

Photo: Instagram

Още новини