назад

Ева Пармакова ще гостува на радио N-JOY

Публикувано на в категория: Музика
 

Ева Пармакова е готова с дебютната си песен.  

По парчето „Ти губиш“, познатата от телевизионен формат певица, си сътрудничи с дуото Pavell & Venci Venc’.  

В петък (10 август) Ева ще гостува на шоуто "Приятно разсеяни с Деси", малко след 15 ч.

Тя се занимава с музика от 5-годишна, внучка на златния оперен тенор Любомир Бодуров, талантът генетично ѝ тече във вените.  

След финала на телевизионното предаване, в което участва, Ева Пармакова - една от най-силните певици в отбора на Саня Армутлиева, се присъедини към лейбъла Вирджиния Рекърдс.  

Дебютният сингъл „Ти губиш“ на 16-годишната певица предизвика огромен интерес. На сцена в Благоевград Ева Пармакова представи за първи път песента с участието на Pavell & Venci Venc’.   

„От момента, в който стъпих в студиото, до снимането на последния кадър от видеото към песента, чувствах само подкрепа и позитивизъм от всички около мен. Началото беше в студиото с Pavell и Iskrata, и песента се случи отведнъж! А снимките бяха супер яко приключение сред невероятната ни българска природа.“, споделя Ева.  

Музиката на „Ти губиш“ е дело на Павел Николов, a.k.a. Pavell и Искрен Тончев – Искрата, една доказана формула парчето да звучи с модерен хип-хоп бийт. За текста към тях се присъединяват Венцислав Чанов, a.k.a. Venci Venc’ и самата Ева Пармакова.  

„Още когато за първи път чух Ева, бях убеден, че ще направим готин проект заедно! Когато започнахме да работим по „Ти губиш“, разбрах колко е адаптивна и колко приятно и лесно се работи с нея. Страшно много ѝ подхожда вайбът, който използвахме в песента.“, споделя Искрата.  

„Много хора минават през студиото, за да работим, но малко оставят своя следа. Взаимното ни вдъхновение и химията помежду ни бе толкова силна, че създадохме не само един, а цели три проекта. „Ти губиш“ е само първият от серията. Много е вероятно в бъдеще Ева да се окаже автор на песните на други изпълнители от Вирджиния Рекърдс. Това момиче има безумен талант!“, допълват Pavell & Venci Venc’.  

Идеята за видеото на „Ти губиш“ идва от нестандартния подарък, който Pavell прави на Venci Venc’ за рождения му ден през юни – индиански пера. Малко след това, двамата предлагат на Ева Пармакова сценарият за видеото да бъде под формата на игра с индианска тематика. Видеоклипът е и режисьорски дебют за Pavell, който си партнира с оператора Петко Андонов. Снимките продължават два дни, а локациите са две от най-красивите места в България - Крушунските водопади, област Ловеч, както и пещерата „Стълбицата“, където певицата смело слиза за снимките, въпреки табелата „Опасно за здравето!“.  

„Гонитбата във видеото пасва перфектно и на самото парче, като идеята е, че няма как да загубиш нещо, което никога не си имал. Играта с индианската тематика бе идея на Pavell & Venci Venc’ и се получи нещо зверски готино! “, завършва Ева Пармакова. 


Още новини