назад

Pavell & Venci Venc’ стават част от Stay Open

Публикувано на в категория: Музика
 

Pavell & Venci Venc’ представиха първото си участие в международен проект.

Дуото направи българската версия на песента “Stay Open“ със световноизвестния DJ и супер продуцент Diplo и датската певица MØ. 

С участието си в колаборацият,  Pavell & Venci Venc’ стават и първите български артисти, част от глобалната музикална кампания Stay Open.

Сингълът е наличен и във всички легални дигитални платформи за даунлоад и стрийминг.

Автори на българския текст са Pavell & Venci Venc’, а Diplo и MØ са част от авторския екип, създал музиката и аранжимента на песента.

Песента „Stay Open“ носи свежо и лятно настроение със заразителен тропикъл-денс бийт и запомняща се мелодичност.

„Когато излезе песента "Lean on", си пожелах някой ден да направим проект с такъв артист. Ето, че съдбата си знае работата и няколко години по-късно, двамата с Павел изкарваме парче с Diplo & MØ“, споделя Venci Venc’.

„Вълнувам се искрено, защото това, което направихме е наистина мощно! Да имаме обща песен с Diplo & MØ е сбъдната мечта“, добавя Pavell.

Всички фенове на Pavell & Venci Venc’ могат да се забавляват с тях на специално организиран флаш моб, който ще се състои на 22-ри юли (неделя) от 18:00 ч. на бул. Витоша 57. Дуетът ще изпълни за първи път на живо песента “Stay Open“, както и някои от най-големите си хитове. 

Още новини