назад

Предстои първия Goloka Fest

Публикувано на в категория: Фестивали
 

На 3 и 4 август 2018 г. ще се проведе първото издание на Goloka Festival.

В най-новия хип-хоп фестивал у нас участие ще вземат както пионерите на родната сцена, така и най-актуалните имена в жанра.

Няма да липсват и международни участници, както и задължителните елементи от любимата култура – графитите, брейк танците и диджеите.

Организаторите на събитието подготвят още различни развлекателни и образователни уъркшопи водени от професионалисти, които ще се проведат през двата дни на фестивала. Ще има и семинари, а под голяма шатра е предвидена fun зона за всички майстори на джагата и още куп приятни изненади. За удовлетворяване на всички вкусови предпочитания на гостите, организаторите са предвидили различни щандове с вегетарианска и традиционна кухня. 

Goloka Festival се придържа към идеята, че основната цел на изкуството е да приобщава и да обединява хората и има амбицията да направи събитието традиционно и ежегодно. Събитие с подобен лайн-ъп трудно ще бъде забелязано на друго място. 

Билети за Goloka Festival ще се продават на място и във всички офиси на EasyPay в страната. И онлайн.  

Цената за посещение на двата дни на фестивала (3 и 4 август) е 30 лв. за тези, които си закупят билет тип „Ранно пиле“, а за един от дните е 20 лв. За големи групи, при закупуване (онлайн) на 5 билета в една поръчка, 6-тият билет е безплатен. За тези, които решат да си закупят билет на място, цената за 2-та дни е 35лв., а за един 25 лв. 

Goloka Festival ще се проведе на 3 и 4 август в близост до Велико Търново на голямата поляна под Петропавловския манастир край Лясковец. 

Подробности за събитието вижте ТУК