назад

Започна 101 Beer Fest в Бургас

Публикувано на в категория: Фестивали
 

От 19 юли до 21 юли в експозиционен център "Флора" в морската градина в Бургас ще се проведе първи международен фестивал на бирата.

В 101 Beer Fest ще вземат участие над 20 фирми.

Основната цел на изложението е максимална популяризация на големия брой висококачествени чуждестранни марки бира, както и на българските производители на крафт бира.

Основната разлика между крафт бирите и тези, които можете да си купите във всеки супермаркет, е в това, че съставките са истински.

Пивоварите отделят много повече време за производството и ферментацията и напитката не се прави на конвейр. Ако ви се опитва нещо различно, може да пробвате крафт бира с мед, люти чушки, бекон, кафе, шоколад, стриди или с плодове.

Има и бири, отлежавали в бъчви от бърбън, които се обогатяват с допълнителен аромат. А защо да я пробвате – заради свободата да се експериментира до безкрайност. Вносители на немски, чешки, белгийски, английски, полски и шведски бири ще представят най доброто от пивоварните на съответните страни. Участниците са подготвили много изненади с атрактивни и промоционални цени, както и възможности за дегустация на определени марки. 

За посетителите ще бъде отворена градината на "Флора", която може да настани над 300 човека.

На 20.07.2018 от 19.00 часа група Обратен ефект ще подгрее публиката за да може тя да се охлади с богатото разнообразие на представените напитки. Хубавата бира върви с хубаво мезе, а за това ще се погрижи вкусната скара на фирма Моменто, която ще ви изкуши с прекрасните ребра, ущипци, плескавици, пилешки и свински филета, риба и пържени картофки.

101 Beer Fest -  19 и 20 юли от 16.00 до 22.00 ч. и на 21 юли от 12.00 до 22.00 ч.