назад

Фермата гостува в Банско с One Love Tour на 21 юли

Публикувано на в категория: Фестивали
 

Всеки, който желае да изживее емоциите от култовото риалити на bTV „Фермата“ от първо лице може да го направи тази събота, 21 юли, на централния площад в Банско в рамките на фестивала One Love Tour.

Това е третата спирка на българо-македонското турне след Скопие и София, където хиляди се забавляваха с емблематичните състезания от „Фермата“, изпробваха традиционни занаяти и пяха с най-обичаните музиканти от двете страни.

В събота от 10:00 часа всички жители и гости на планинския град ще имат възможността абсолютно безплатно да изпробват уменията си в автентичните битки за елиминация и имунитет и ще се докоснат до магията на телевизионната игра, чиито нов сезон предстои да видим тази есен по bTV.

Те демонстрират своите умения за рязане на греди с трион, цепене на трупи с брадва и подреждане на колелото на „Фермата”, но ще имат възможност и да оспорят уменията на едни от най-емблематичните участници от трите сезона на шоуто в игри като стрелба с лък, стреляне по кофички с прашка, фермерска везна, „познай мерките” и др.

Специални гости на арената ще бъде горският от Самоков - Станислав Ласкин, Симеон Найденов, полицаят Димитър Господинов и стопанинът бай Георги от първи сезон на „Фермата“.  

Екшънът около вълнуващите фермерски дуели съвсем няма да е единствената атракция на турнето в Банско. Настроението през целия ден е гарантирано от редица вълнуващи активности и викторини за деца и възрастни в „Алея на занаятите“ и около мобилните барове и ресторанти. След залез слънце празникът ще продължи с концерт, в който участие ще вземат две от най-обичаните звезди на България – Графа и Криско, както и култовите македонски групи „Слаткаристика“ и „Next time“. На сцената ще се качи и Иван Христов, продуцент и водещ на „Фермата“, заедно със своята рок група. Всички гости на събитието ще могат да поздравят Влади Ампов по случай рождения му ден, който избра да празнува на сцената заедно с феновете си. Другото специално участие във фестивала ще бъде на Зеленко Зеленков - талисманa на кампанията на bTV „Да изчистим България заедно“, която тази година стана част от най-голямата гражданска инициатива в света. Зеленко ще пътува до планинското градче, за да покаже, че чистенето може да бъде и забавно и да събере отново отбора за 15 септември – Световния ден на почистването, когато 150 държави ще се обединят около една кауза.  

One Love Tour 2018, вход свободен:

Варна - 28 юли,

Охрид – 1 август.

Струмица - 11 август,

Кавадарци - 7 септември,

Русе – 8 септември

5 октомври - Стара Загора