назад

Years & Years идват в България

Публикувано на в категория: Музика
 

MTV Presents Varna Beach съобщиха, че Years & Years ще бъдат сред международните участници в уникалния музикален фестивал във Варна на 12-ти август.

Това ще бъде първото участие на Years & Years в България и феновете ще станат свидетели на фантастично ново шоу на впечатляващата сцена на варненския плаж.  

Years & Years постигнаха голям успех в българските класации с хитове като „King“, „Desire“ и „Take Shelter“. Техният нов албум, озаглавен Palo Santo, се очаква да бъде лансиран на 6 юли и включва новото парче „Sanctify“, което вече се радва на голяма популярност в ефира на музикалните и радиоканали. 

Years & Years ще се присъедният към Рита Ора, Redfoo, Rewire & Varski в списъка с участниците на MTV Presents Varna Beach, като скоро ще бъдат обявени още международни изпълнители. Сред българските участници са Dara, Криско, Pavell & Venci Venc‘, Тита и 4Magic.  

Years & Years посетиха България през 2015 г. по време на заснемането на видео клипа към техния сингъл “Eyes shut” - част от дебютния им албум Communion. Впечатляващият клип бе заснет в покрайнините на София.  

Хиляди билети за Varna Beach вече бяха продадени на цена от само 20 евро, затова организаторите съветват всички фенове да се възползват от промоционалната цена и да побързат да си закупят своите билети онлайн. С ниската си цена и лайнъп от международни топ звезди, MTV Presents Varna Beach се превръща в един от най-атрактивните музикални фестивали за 2018 г. 

Ограничен брой ВИП билети са все още налични към момента. Късметлиите, които успеят да закупят ВИП билети, ще получат: бърз достъп до концерта, ВИП места с отлична видимост към сцената, безплатни коктейли, ВИП афтърпарти, официални сувенири от събитието и много други.  

Още новини