назад

Пей сърце – гледай ни по радиото!

Публикувано на в категория: Музика
 

За първи път слушателите на N-JOY ще имат възможност не само да чуят, но и да гледат талантите от петия сезон на „Гласът на България" по радиото.

Това ще се случи в специалната рубрика „Пей сърце", която тръгва днес в ефира.

„Пей сърце" е съвместен проект на най-гледания музикален формат у нас и радио N-JOY, и ще представи 16-те финалисти от пети сезон в уникална светлина.

От голямата сцената младите таланти ще се пренесат в магията на радиото и ще развихрят таланта си в бекстейджа на радиото, провокирани от водещата на N-JOY - Деси.

Уникалната рубрика „Пей сърце" ще представи най-добрите участници в отборите на Поли Генова, Графа, Камелия и Иван Лечев, които ще отговарят на блиц интервюта с водещата на следобедния блок на радиото.

А в чест на предстоящия 12-ти рожден ден на радио N-JOY, изпълнителите, които стигнаха до концертите на живо в петия сезон на „Гласът на България", ще изнесат и поредица от мини концерти с любимите си песни от ефира на радиото. 

Ще можете да чуете интервютата и концертите на финалистите от музикалния формат всеки ден от 14 до 18ч. в ефира на най-голямата музикална радио верига в България – радио N-JOY.

Стартираме излъчването в радио ефира във вторник с отбор Поли, последван от отбора от Графа в сряда , а за финал на седмицата ще чуем отбор Камелия в четвъртък и отбор Иван в петък.

Радиослушателите ще станат и зрители, като ще могат да проследят видеоматериалите, част от рубриката „Пей сърце" във социалните мрежи на „Гласът на България" и радио N-JOY и уебплатформите на bTV Media Group.