назад

Нов клип на Джейсън Деруло ни отвежда в Хаити

Публикувано на в категория: Музика
 

Джейсън Деруло се завърна в родината си Хаити за заснемането на официалния видеоклип към песента "Colors”.

Парчето е химн на Coca-Cola за Световното първенство по футбол 2018 г., а в деня, в който направи своя дебют, Джейсън сподели в социалните мрежи, че текстът на бързото парче се основава на идеята за обединение, която той е имал в съзнанието си, докато го е писал.

Заснето в Маями (където Джейсън е израснал) и Цитаделата Laferriere (крепост на върха на планината в Норд, Хаити), видеото към парчето събира хора от целия свят, представящи различни знамена и националности, както и китаристът Уайклиф Жан, който също има хаитянски произход.

Свежото видео е режисирано от Гил Грийн, който стои и зад клиповете към "Stupid Love" и "Swalla" (които имат над 11 милиарда гледания към момента).

„Текстът на песента гласи “There’s beauty in the unity we’ve found”. Затрупани сме от негативни новини всеки ден и е трудно да останем позитивно настроени. Затова е най-важно да можем да се обединим с хората в обществото и да опитаме да променим нещо. Като хаитянин-американец, аз започнах все повече да се връщам към корените си. До известна степен песента е част от предстоящите ми планове, които се вълнувам да разкрия скоро”, споделя Деруло.

Още новини