назад

Михаела Филева представи новата си песен

Публикувано на в категория: Музика
 

Михаела Филева представи новата си песен по радио N-JOY.

В петък талантливата певица стана част от следобедното шоу "Приятно разсеяни с Деси", за да разкаже подробности за парчето, озаглавено "Без етикети".  

Сингълът се появи като музикален предвестник за слънчевите дни и прекараните мигове на открито.

За кратко песента на Михаела Филева влезе в Trending класацията на YouTube за Бългрия.

Във видеото, режисирано от Людмил Иларионов – Люси, Михаела Филева избира истинската форма на комуникация, заедно с артистичния фотограф и кинематограф Юлиян Василев в главната мъжка роля. Двамата споделят вълнуващи моменти, водени от желанието да обичаш „Без етикети”.

В новия си музикален проект Михаела Филева работи заедно с колегите си от „Монте Мюзик” – музикалният продуцент Веселин Ценов – Algoriddim и Искрен Тончев – Искрата, който участва в изготвянето на аранжимента. За него се включва и Боян Христов, на когото Михаела се довери с предишния си сингъл „Последни думи”.

„Без етикети” е още една песен с вдъхновяващ текст и ценни послания, които Михаела написва заедно с рапъра Николай Николов - „X”. Песента ще бъде част от дългоочаквания втори студиен албум на певицата, който ще излезе през месец май. Освен новата продукция, рилийзът ще включва и специална акустична част с най-популярните парчета на Михаела Филева. 


Още новини