назад

Чарли Пут представи нов сингъл

Публикувано на в категория: Музика
 

Чарли Пут пусна пусна новия си сингъл.

Парчето “Done For Me” е с участието на Кейлани. 

Песента е последният сингъл от дългоочаквания втори албум на Чарли Voicenotes, който ще излезе на 11-ти май и вече може да се поръча предварително.

Продуциран изцяло от Пут, албумът Voicenotes вече може да се похвали с 2 хита, излезли един след друг, двойно платинения водещ сингъл “Attention” и забележителното продължение “How Long”.

“Attention” е пети платинен сингъл за изпълнителя, както и трети сингъл, класирал се в Billboard Hot 100 Top 10 (на 5-то място), втори номер едно в Hot AC radio, и първи номер едно в Top 40 Radio.

В допълнение към неспиращия му комерсиален успех, новата музика на Чарли получава одобрението на критиците като The New York Times, които определят “Attention” като една от най-добрите песни за 2017 г.

Подобно на нея, “How Long” влезе в топ 5 в класациите Top 40 и Hot AC radio, и се записа в списъка“The 17 Best Pop Songs of 201” на Vanity Fair. По-рано тази седмица, Puth представи невероятно изпълнение на “How Long” на наградите iHeartRadio Music Awards 2018 г. и успя да накара публиката да пее заедно с него. Освен номинацията му в категорията Male Artist of the Year, Пут получи наградата Titanium Award, която се връчва на артисти, достигнали над 3 милиарда пускания, за песента си “Attention”. Заедно клиповете към парчетата “Attention” и “How Long” имат над 1 милиард гледания в YouTube, и може да се намерят на официалния YouTube канал на Чарли. 

Албумът Voicenotes на Чарли Пут ще бъде на музикалния пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International. 

Още новини