назад

Flex и BallaN представиха общ проект по радио N-JOY

Публикувано на в категория: N-JOY
 

Днес, 28.02., в студиото на радио N-JOY бяха нашумелият през последните години рапър Flex и танцьорът Калоян Димитров-BallaN – финалист от последния сезон на риалити предаването „Фермата“.

В шоуто "От 10 до 2 с Нейа" двамата представиха съвместния си проект, озаглавен „Верен на мен“.

В проекта „Верен на мен“ Flex и BallaN призовават хората да не предават себе си, да свалят маските и да бъдат такива каквито са, защото само тогава те могат да изживеят пълноценно своя живот.

„Да бъдем себе си е важно, не само защото всички останали роли са заети, а защото това е единственият начин да бъдем щастливи и пълноценни. Няма маска, която можем да носим твърде дълго, без да ни отегчи или заболи. Няма роля, която можем да играем вечно, а ако сме достатъчно честни ще признаем, че в най-щастливите си моменти сме били свободни... да бъдем себе си“, споделя рапърът Flex.

Във видеото специално участие взима танцьорът Калоян Димитров-BallaN – финалист от последния сезон на „Фермата“. Хип-хоп танцьорът и влогър, известен под псевдонима Ballan печели прозвището „българския Джъстийн Бийбър“ заради приликата с неговия стил, а по време на риалити предаването печели и сърцата на публиката, като в техния вот на финала той е класиран на първо място. Именно във „Фермата“ Flex забелязва Калоян, който го впечатлява с непринуденото си поведение и достойното си представяне. Рапърът решава да го покани да се включи във видеото на „Верен на мен“, а хип-хоп танцьорът харесва проекта и приема да стане част от него.

„Верен на мен“ е по музика на Flex, по текста работи заедно с D-zasta, а видеото е заснето от режисьорът Радостин Събев – Шошо.

Още новини